skip to Main Content

Kurset gav både viden og forståelse for, hvor vigtigt det er at styrke mentaliteten både hos mig selv og mine medarbejdere. Samtidig har det styrket mig som leder med konkrete værktøjer til at skabe pusterum og overblik, så mit team også for mulighed for at bruge deres kompetencer bedst muligt.

Deltager på Åben og Rolig Arbejdsliv

Dette hold har gjort, at jeg har undgået en længere sygemelding – jeg føler mig stærk.

Det er et kursus, som jeg virkelig synes, at jeg har fået et fantastisk udbytte af!

Deltager på kurset Bæredygtig Ledelse

 

Jeg har fået meget mere ro, selvom jeg har travlt. At jeg har fået mere ro omkring mit arbejdsliv, som jeg prøver at tage med over i privatlivet. At jeg kan gøre ting langsommere, og at jeg ikke behøver at deltage så aktivt i møder hele tiden. Så det er noget med fysisk ro. Og psykisk ro.

Det har klart fungeret på to niveauer for mig – både i mit arbejdsliv og udenfor mit arbejde. Det burde være obligatorisk!

Tak for en inspirerende undervisning – der er flere værktøjer, jeg vil tage med og bruge i min dagligdag.

 

Jeg har fået en god forståelse for, hvordan jeg håndterer min egen stresstærskel og ikke mindst en forståelse for, hvordan jeg reagerer i en presset situation.

Dette kursus har været en kæmpe gave både professionelt og personligt, da det har givet mig et værktøj til at være i følelser og tanker uden at handle mig ud af dem

 

Kurset har og vil fortsat have betydning for mit arbejdsliv, de daglige guidede meditationer er med til at styrke min mentale trivsel.

Back To Top