skip to Main Content

Forløbet gav mig en række redskaber og indsigt, som har gjort håndteringen af arbejdspres og stress markant lettere, og jeg kom på den baggrund hurtigere videre

Jeg er af den overbevisning, at stressforløbet er medvirkende årsag til at jeg i dag kun er deltidssygemeldt og ikke helt uarbejdsdygtig

Jeg bruger teknikkerne aktivt på mit arbejde. Det er nødvendigt for, at jeg kan fungere i mit job, ellers ville jeg være nødt til at finde et andet job.

Fantastisk forløb, som jeg vil anbefale alle i samme båd. Jeg har fået så mange gode redskaber, som jeg vil kunne bruge resten af mit liv. Jeg er enormt taknemmelig for at have fået lov at være en del af forløbet.

Det var en fantastisk mulighed at komme med i det forløb. Det var prof planlagt med gode materialer og en fantastisk underviser. Virkelig brugbare værktøjer, og jeg håber, at mange andre får glæde af det forløb i kommunen.

Det er helt igennem været et gennemarbejdet og top professionelt forløb. Kombinationen med mulighed for ene samtale og gruppe forløb er virkelig optimalt. For mig har det skabt så meget mere forståelse for mit stressforløb. Jeg er taknemmelig for, at jeg har haft mulighed for at deltage.

Jeg har fået et kæmpe udbytte ud af forløbet. Det har givet mig redskaber til ikke blot at slippe stressen men også hæve min overordnede livskvalitet betydeligt.

Der var en samtale før forløbet, og så var der en samtale undervejs i forløbet, og de var…altså de var hver især meget værdifulde. De har været værdifulde for mig

Det vigtigste for mig har været simpelthen det her med at være i min krop og så det her med at se på mig selv med lidt mere kærlige øjne, vil jeg sige, i stedet for hele tiden at være meget selvkritisk

Åben Opmærksomhed og Rolig Bearbejdning – altså kendskabet til det – det har ligesom været en gamechanger for mig. Det er det, som er blevet det mantra, som jeg kører nu, og det er det, som jeg virkelig kan finde hvilen i.

Jeg har lært utroligt meget og bruger bl.a. de forskellige hverdagsøvelser i min hverdag, meditationer samt de fire kernestrategier, når jeg kan mærke på mig selv, at det er tid til at tage nogle skridt tilbage fra fx en stressende situation.

Det har hjulpet mig rigtig meget! Det var en perfekt løs struktur, at jeg selv kunne vælge hvornår og i hvilket tempo, jeg tog modulerne.

 

Back To Top