skip to Main Content

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK HOS FONDEN MENTAL SUNDHED

COOKIES

Når du besøger hjemmesiden for Fonden Mental Sundhed indsamler vi oplysninger om din brug af siden, som bliver brugt til at forbedre vores indhold og services. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om din brug af siden, bør du slette dine cookies og evt. undlade at bruge hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, vi indsamler under hvilke omstændigheder, hvad formålet er hermed og hvilke tredjeparter, vi kan dele dine oplysninger med.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, kan siden indsamle og behandle en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en af vores online-undersøgelser, registrerer dig som deltager på vores kursusside eller ved øvrig brug af services, f.eks. hvis du foretager bestillinger eller køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke af vores undersider du klikker på, og f.eks. hvilke downloads du foretager eller andre handlinger du foretager på websitet. Vi registrerer også fejlmeldinger, som bruges til at forbedre siderne. Kun hvis du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, registrerer og behandler vi (for eksempel ved tilmeldinger til kurser eller nyhedsbrev): Navn, e-mailadresse samt eventuelt telefonnummer. Hvis du foretager køb via hjemmesiden, registrerer og behandler vi også betalingsoplysningerne.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder GDPR, persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, optimere hjemmesidens funktioner, samt at kunne levere dig de services, du måtte efterspørge, som at modtage nyhedsbrev. Samlet set anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Dine data til nyhedsbrevet slettes, når du afmelder dig nyhedsbrevet.

Videregivelse af oplysninger

Data om dig og din brug af websitet videregives aldrig til f.eks. annonceringsformål eller tredjeparter med kommercielle formål. Tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på vegne af Fonden Mental Sundhed og må ikke anvende dem til egne formål. Vi kan videregive oplysninger til tredjeparter såfremt det er et led i optimering af hjemmesiden eller vores almennyttige services i Fonden Mental Sundhed.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@fondenmentalsundhed.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Fonden Mental Sundhed
Emil Holms Kanal 14
2300 København S
info@fondenmentalsundhed.dk

Fonden Mental Sundhed
CVR: 41516178

Fonden Mental Sundhed v. Implementeringsenheden ApS
CVR: 41799366

Emil Holms Kanal 14
2300 København S

info@fondenmentalsundhed.dk

NYHEDSMAIL

Hold dig opdateret om Fonden Mental Sundheds aktuelle projekter, kurser og arrangementer.

Vi udsender nyhedsmail cirka fire gange om året.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Back To Top